Αυριο Απεργια : Σχολεια: Απεργουν οι εκπαιδευτικοι, αυριο Τριτη 9/6, για ... / Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα.

Η Δανάη Μπάρκα και το τέλος της "ανάλαφρης ξανθιάς ...
Η Δανάη Μπάρκα και το τέλος της "ανάλαφρης ξανθιάς ... from images32.inewsgr.com
Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη.

Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Κύριος απεργία αύριο απεργία αύριο στα μέσα μεταφοράς: Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη.

Απεργία στα ΜΜΕ: Πως θα κινηθούν προαστιακός, τρένα και ...
Απεργία στα ΜΜΕ: Πως θα κινηθούν προαστιακός, τρένα και ... from images32.inewsgr.com
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Κύριος απεργία αύριο απεργία αύριο στα μέσα μεταφοράς: Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ αύριο για την απεργία της ΓΣΕΕ
Στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ αύριο για την απεργία της ΓΣΕΕ from www.voria.gr
Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό.

Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ.

24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού.